Loading
+40 787 703 810 office@idesgrup.ro
Tomești Iași, România

Echipamente electrice

iDES Electric este un integrator de sistem pentru automatizari industriale. Prin specialistii atelierului de uzinare tablouri electrice putem oferi lunar peste 1200 ore in vederea ansamblarii acestora. IDES Technique sustine procesele industriale oferind solutii de proiectare si uzinare a tablourilor electrice utilizand echipamente ale producatorilor de top: Quadritalia, CEB, Siemens, ABB, Schneider, Eaton, Phoenix Contact, Finder.
Tablourile electrice si solutiile oferite se bazeaza pe sisteme conforme cu toate standardele europene, garantand siguranta in exploatare si fiabilitate pentru aplicatiile clientului.
Procesul de fabricatie este sustinut de un management al calitatii certificat conform standardeor ISO.
Datorita experientei va oferim proiectare si consultanta in optimizarea tablourilor de automatizare complexe, folosind automate programabile si sisteme de actionare cu convertizoare de frecventa.
Echipamentele profesionale din dotarea atelierului de productie permite realizarea tablourilor de distributie de pana la 5000A. Centrul de prelucrare BusBAr, prin cilindrul de lucru universal asigura un nivel de calitate ridicat pentru indoirea si perforarea barelor de cupru.
Echipa de ingineri si tehnicieni iDES este calificata petru proiectarea electrica a instalatiilor de joasa tensiune si de automatizare, folosind bazele de date si versiunile cele mai noi a programelor AutoCad și EPlan.

Echipamente electrice de joasă tensiune

EMP - Panouri de urgență

HMD - Interfață om-mașină

LCS - Stație de comandă locală

MCT - Microcontroler

PLC - Panouri PLC

SSY - Panouri de supraveghere

LVD - Panouri distribuție JT

PCT - Tablouri de distribuție

DRA - Acționări auxiliare

DRM - Acționări principale

MCC - Unități debrosabile

MCS - Tablouri acționări

MPB - Cutii de protecție a motorului

JB - Cutii de juncțiune

ACB - Corectarea factorului de putere

ATS - Anclansarea automată a surselor de rezervă

ro_RORO
×

Bună ziua!

Faceți clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp sau pentru a ne trimite un e-mail la office@idesgrup.ro

× Cu ce vă pot ajuta?