Loading
+40 787 703 810 office@idesgrup.ro
Tomești Iași, România

Servicii

 • Instalatii electrice

  Cu o experiență bogată și o echipă de profesioniști în domeniul instalațiilor electrice, avem capacitatea de a executa o gama foarte variată de lucrări de instalații electrice, atât pentru domeniul rezidențial, comercial și industrial.
 • Incercari electrice

  În baza dotărilor existente și a personalului autorizat ANRE și ISC, putem executa verificări și încercări ale instalațiilor, sistemelor și echipamentelor electrice.
 • Sisteme de detecție incendiu

  iDES Electric deţine toate certificările necesare pentru instalarea şi întreţinerea sistemelor şi instalaţiilor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu. Solutiile noastre se bazează pe echipamente de ultimă generație.
 • SUPRAVEGHERE VIDEO

  Componentă importantă în cadrul sistemelor integrate de securitate, supravegherea video permite monitorizarea în timp real a persoanelor sau a evenimentelor la nivelul perimetrului, a căilor şi zonelor de acces.
 • Sistemele de detecție efracție și alarmare

  Sistemul antiefractie reprezinta un ansamblu de dispozitive ce functioneaza in timp real, cu rolul de a proteja un anumit spatiu impotriva persoanelor neautorizate, alarmarea acustica si/sau vizuala dar si notificarea unui centru de monitorizare.
 • Control acces și Pontaj

  Oferim sisteme de control acces pentru securizarea accesului în companii, instituţii, zone industriale, obiective strategice și variate soluții de pontaj , integrate sau nu cu sistemele de control acces, pentru evidența timpului de lucru al anagajaților.
 • Sisteme de sonorizare

  Compania dispune de o experienţă vastă în domeniul audio, dar şi de creativitate în personalizarea unei game variate de proiecte audio.
 • Echipamente electrice

  iDES ELECTRIC susține procesele industriale oferind soluții de proiectare și uzinare a tablourilor electrice.
ro_RORO
×

Bună ziua!

Faceți clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp sau pentru a ne trimite un e-mail la office@idesgrup.ro

× Cu ce vă pot ajuta?